Linie Design is een Deens designmerk met een bijzondere collectie aan handgemaakte tapijten. Deze tapijten worden gemaakt door de meest toegewijde  en getalenteerde wevers, die hun verfijnde vaardigheden hebben verkregen doorheen meerdere generaties. Deze getalenteerde Indiase wevers werken samen met erkende Deense ontwerpers om zo tot zeer exclusieve collecties te komen.

Linie Design respecteert de traditionele weeftechnieken  en zo komen de Deense ontwerpers tot uitdagende patronen, kleuren en materialen. Dit brengt persoonlijkheid terug in hun tapijten. De resultaten zijn verbluffend, maar toch simpel en tijdloos.

De tapijten worden omschreven als een Noorse expressie met een internationale touch. Speels alsook esthetisch. Geometrisch en asymetrisch op hetzelfde moment. De materialen zijn gemixed, structuren botsen en creëren wonderen. Ondanks de uitdagende combinaties, zijn de tapijten opvallend vredig in balans.

Klik hier voor uw

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.