Design uit eigen land

Jori is een gevestigde waarde in Belgisch designland. Jori specialiseert zich in zitmeubelen waar design wordt gecombineerd met een zo best mogelijke zitcomfort. Comfort en design gaan dus hand in hand. Bij het ontwerp houden de Jori-designers rekening met uw behoeften, wat resulteert in een grote keuze uit verschillende modellen, stof- en lederkwaliteiten én  kleuren. Jori werkt met internationaal gerenommeerde meubeldesigners zoals Jean-Pierre Audebert (hij ontwierp o.a. salon Shiva), Christophe Giraud (ontwerper van de designklassiekers Glove, Indy en Angel) en David Fox (ontwerper van o.a. award winnend fauteuil Bloom), designers Pocci+Dondoli en vele anderen.

Gerenommeerde modellen zijn bijvoorbeeld de Jori Brainbuilder en de Jori Yoga.
Jori richt zich niet alleen op fauteuils en relaxfauteuils, maar heeft ook prachtige banken in het assortiment, zoals de Jori Linea. Ook bij de banken staat het ultieme zitcomfort centraal. Hierom is het ook mogelijk de bank op uw ideale zithoogte, -diepte en rughoogte af te stemmen. 

Made in Belgium

Het verwerken van de fijnste ledersoorten en de meest exclusieve stoffen gebeurt door ervaren vakmensen die met passie en liefde voor hun vak. Uw zetel wordt volledig op maat gemaakt in Belgische ateliers.
 

Personaliseer

De meubels zijn verkrijgbaar met verstelbare rugleuningen, armleggers, aanpasbare zithoogten of een uniek relaxmechanisme.

Zelf samenstellen

Laat u inspireren door het JORI-aanbod en ontdek het design dat perfect past in uw interieur.
Met de handige 3D-configurator kunt u uw zitmeubel helemaal naar wens samenstellen en visualiseren. Kies uit vele kleuren, materialen, elementen en opties. Uw sofa, relaxzetel, salon, helemaal zoals u het wil. Configureer uw favoriete Jori-meubel: bekijk de configurator hier.

Belgische meubelfabrikant JORI is de specialist op het vlak van design zitmeubelen met een optimale ondersteuning gericht op het best mogelijke zitcomfort.
Ben je op zoek naar een Jori salon? Bij Interieur Plus in Peer vindt u verschillende Jori salons te koop. Ontdek onze collectie design zitbanken!
Bekende Jori modellen zijn Mensana, Shiva, Tigra, Longueville, Glove, Angel, Balance, Brainbuilder. Waarom kiezen voor Jori: vanwege het innovatief zitcomfort, het tijdloos design, gewaarborgde kwaliteit in combinatie met Belgisch vakmanschap.

Klik hier voor uw

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.