Tafels

Shift tafel - Aco
Aiven tafel - Bert Plantagie
Clay tafel - Desalto
MDF Italia Tense
Earth tafel - Papadatos
Spazio tafel - Arco
Nori tafel laminaat fenix soft touch
Slim tafel Arco
Copenhague tafel Hay
tafel Dizzie Arco
helsinki tafel desalto
New order tafel Hay
arco base tafel lokaal hout
Thin-K tafel Kristalia
Thin-K tafel Kristalia
Arco slim round tafel
vergrootbare tafel Sushi Kristalia
CPH 30 tafel -hay
Passerelle tafel - Hay

Een eettafel kan in uw woning niet ontbreken.  Naast de praktische functie van de tafel geeft het meubel ook uitstraling aan uw woonkamer of keuken. Met een ruim assortiment aan merken, maten en uitvoeringen vind u bij Interieur Plus vast de designtafel die u zoekt!
Een tafel wordt niet enkel gebruikt om aan te eten. Ook wordt er aan gewerkt of gewoon gezellig aan gezeten. U kiest een tafel naar gelang de functie die de tafel zal krijgen, maar uiteraard wilt het oog ook wat. Misschien vind u het aangenaam om met uw familie aan een ronde tafel te dineren? Of vertrekt u, bij het kiezen van een designtafel, liever van het gewenste materiaal? Kiest u dan voor een glazen tafel  of gaat u toch voor hout? Wist u dat er ook designtafels in Corian, keramiek, Trespa  of linoleum bestaan?
Niet alleen het tafelblad en zijn materiaal maar ook de poten of de tafelvoet dragen mee aan het design van uw tafel.  Eigenschappen zoals comfort, onderhoudsvriendelijkheid  en kwaliteit zijn van uiterste belang en de oneindige mogelijkheden in uitvoering maken een designtafel uniek. 

Klik hier voor uw

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.