Lars van der Beek

About

Wie zijn we

Bent u op zoek naar de nieuwste meubel- en interieurtrends? Wil u vrij kunnen kiezen uit een ruime collectie van designmeubelen?
Of doet u graag beroep op een professionele interieurarchitect om u persoonlijk te adviseren bij de inrichting van uw woning?
Dan bent u bij Interieur Plus aan het juiste adres.

Trendsetters

Bij ons vindt u altijd de laatste designmeubelen van de grootste nationale en internationale merken. Laat u verrassen en verleiden door de unieke ontwerpen van onze topmerken!

Toonaangevend en innovatief design

Wij brengen de nieuwste trends van de interieurbeurzen in o.a. Parijs, Keulen en Milaan tot bij u. Van meubelcollecties, tot accessoires en verlichting.

Professioneel team interieurarchitecten

Plannen om uw interieur in een nieuw en fris kleedje te steken?
Wij helpen u graag bij deze belangrijke beslissing. Op basis van foto’s of plannen met de juiste afmetingen, laten wij onze creativiteit de vrije loop en maken wij een totaalconcept van designmeubelen, kleurcombinaties, verlichting en accessoires.

Persoonlijk advies

Voor ons is iedere klant uniek. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een trendy interieur, met aandacht voor uw persoonlijke wensen. En als het beter past, komen we graag tot bij u thuis.

Service van a tot z

Wij voeren klantvriendelijkheid en kwalitatieve service hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom leveren en monteren wij al uw meubelen, en vanaf een aankoopbedrag van €1000 doen we dat zelfs volledig gratis.

Welkom bij Interieur Plus: dé winkel gefocust op toonaangevend design. Ontdek onze verrassende collectie van nationale en internationale designmerken.